MENÜ

Triebl Mária kineziológus

" Ha a magasba akarsz emelkedni, akkor magad mögött kell hagynod minden felesleges dolgot, ami lefelé húz. " (Morrison)

 

Szolgáltatások

 

- Egyéni oldásokat végzek a " Mikor érdemes felkeresni a kineziológust ? " címszó alatt részletezett problémák bármelyikére.

Egy kezelés időtartama kb. 1-1,5 óra. Az első találkozás alkalmával megbeszéljük a kliens problémáját amivel hozzám fordult, megkeressük a lehetséges megoldásokat, és azután munkához látunk.

Egy adott ügyre 3-5 oldás szükséges a tapasztalatok alapján. Azonban ez függ a kliens hozzáállásától, attól, hogy mennyire akar tenni saját maga is a gyógyulása érdekében. A kezelések általában 3-6 hetenként követik egymást.

A kineziológia gyengéd módszer, de nem adja senki kezébe készen a változást. Elszántság és kitartás szükséges a változtatáshoz.

Egy-másfél év alatt teljes fordulatot vehet az életünk, természetesen pozitív irányban. Ha csak egy-két dologban szeretnénk változást elérni, az néhány hónap alatt megvalósítható.

 

- Segítek megtalálni a hozzám fordulóknak a megfelelő irányt az életükben a születési adottságaik alapján. Ennek érdekében asztrológiai elemzést végzünk, megnézzük, hogy melyik az az út, amin járnia célszerű, mibe érdemes energiát fektetnie, és mi az amit el kellene fogadnia, amin túl sokat nem tud változtatni. 

 

 dscf1663.jpg

 

 

 

- A testi - lelki harmónia elérése és fenntartása nagyon fontos mindenki számára, ezért hasznos tanácsokkal szolgálok az érdeklődők számára az egészséges életmód témakörén belül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet