MENÜ

Triebl Mária kineziológus

" Ha a magasba akarsz emelkedni, akkor magad mögött kell hagynod minden felesleges dolgot, ami lefelé húz. " (Morrison)

Magamról 

 

Hosszú út vezetett idáig. 

Korán, 14 évesen kikerültem a nagybetűs életbe és ekkor elkezdődött útkeresésem. Szűknek talált kollégiumi szobák, majd több egymástól nagyon különböző munkaterület kipróbálása.

Közvetítettem ingatlanokat, dolgoztam benzinkútnál,  laborokban, saját vállalkozásban, könyveltem végeláthatatlan számlahegyeket. Azt hiszem  ekkor ébredtem fel.

Tíz éve talán, hogy elkezdtem másként gondolkodni. Ekkor kerültem egyre közelebbi kapcsolatba az ezoterikus dolgokkal, az asztrológiával, majd a kineziológiával is.

Először kliensként, aminek most nagyon örülök, hisz így személyes megtapasztalásaimra alapozva tudom  segíteni a hozzám fordulókat. Csodálatos átalakulást éltem meg, és ekkor már tudtam, hogy én is ezt szeretném csinálni. Továbbadni másoknak is azt, amit nekem lehetőségem volt megtapasztalni. 

Egészségügyi végzettségemre alapozva  megszereztem a természetgyógyász képesítést, majd 2007-ben az ETI- nél  szakvizsgáztam a kineziológia One Brain ágából.

Azóta folyamatosan keresem , hogy mivel lehetnék még jobban segítségére azoknak az embereknek, akik elakadtak az úton.

Nagy segítőm ebben az asztrológia, a tarot és a szeretet, amit adok és kapok.

Szívügyem még az egészséges életmód kérdése,  a tapasztalatok, tanultak továbbadása e témakörben is. 

Célom, hogy akinek szüksége van az én közreműködésemre és a Sors elvezeti hozzám, annak valóban segíteni tudjak saját életútja és boldogsága megtalálásában.

 

dscf1595.jpg

 

 

 

 

 

Asztali nézet