MENÜ

Triebl Mária kineziológus

" Ha a magasba akarsz emelkedni, akkor magad mögött kell hagynod minden felesleges dolgot, ami lefelé húz. " (Morrison)

A kineziológiáról

 

A kinezilógia görög szóösszetétel ( kinesis = mozgás, logos = tudomány ), a mozgásról szóló tudomány.

Holisztikus, azaz a test, lélek és szellem egységét figyelembe vevő, gyógyító és személyiségfejlesztő módszer. Hatékonyan befolyásolja a test energiaáramlását, az érzelmi stresszek feloldását célozza bármely témára vonatkozóan, amiben pozitív változást szeretnénk elérni. Energetikai egyensúlyt hoz létre, aktivizálja a test öngyógyító mechanizmusát.

 

A kineziológia  kifejezetten stressz oldással foglalkozik. Munkaeszköze az izmok és azok tesztelése.

Ágazatai közül az One Brain az, ami az érzelmi stresszek feloldását célozza. A problémák lelki okait kutatja és tárja fel az izomtesztelés segítségével.

Fogantatásunktól kezdve stresszek, lelki traumák érnek bennünket, ami sejtmemória szinten rögzül. Ehhez jönnek még a generációs minták, amik a DNS-ben vannak kódolva. Agyunk tárolja az összes átélt kudarcot, félelmeket és ezzel együtt saját válaszreakcióinkat is, mint a harag, sértődöttség, közömbösség, és amikor további életünk során hasonló stresszhelyzetbe kerülünk, a régi rossz beidegződések szerint fogunk reagálni az adott helyzetre.

Az átélt negatív élmények (stresszek) hatására energiapályáinkon blokkok keletkeznek, amik megakadályozzák az energiák szabad áramlását.

A kineziológia módszerével beazonosítható az elakadás helye, az elvégzett célzott korrekciókkal pedig helyreállítható a szabad energiaáramlás. A módszer a probléma okát keresi meg és itt történik az oldás is, ezután pedig jövőnk és életünk irányítását tudatosan a saját kezünkbe vehetjük.

 

“Időnként meghal bennünk valaki, és valaki más megszületik. Ami elmúlt, annak múlttá kell válnia, s ha nem akar, akkor tudatos munkával azzá kell tenni. Maga az idő nem teszi azzá – segíteni kell neki.” (Müller Péter

 

 

gondolatok1.jpg

    

 

 

    

 

Asztali nézet